Drag & Drop

Door middel van een eenvoudig te gebruiken flexibel Drag & Drop content systeem is het mogelijk de indeling van je website zelf te bepalen. Niet alleen de indeling maar ook de getoonde content is per "gedragde box" instelbaar. Deze functionaliteit wordt gebruikt voor alle belangrijke pagina's voor zowel leden en niet leden.

Unieke teksten

Bij ons is het mogelijke alle teksten van de website aan te passen, zelfs namen van menu items en buttons zijn aanpasbaar. Daarnaast kun je waar je maar wilt teksten en HTML plaatsen. On-page andere affiliate producten promoten? Daarhebben wij geen moeite mee!

CSS Styling tool

Met de LESS (CSS) tool kan je in meerdere uitgebreide stappen een geheel eigen look & feel aan de site geven. Enige voorbeelden van wat je kunt aanpassen: rounded corners, box shadows, achtergrond afbeeldingen, achtergrond kleuren, gradients, tekst kleuren, tekst grootte, header afbeeldingen, padding etc. Kortom, alles wat je nodig hebt en meer!

SEO Optimized

URLs, titels en META tags bepalen over de gehele website. Alles wat nodig is om hoog te ranken in zoekmachines.

Landingpage Builder

Wij weten hoe belangrijk landingspagina's zijn. Daarom kan je eenvoudig met het Drag & Drop systeem landingspagina's aanmaken met een eigen URL, titel en indeling. Natuurlijk kan je per landingspagina de statistieken real-time in de gaten houden.

100% Responsive

Zonder "mobile optimised" whitelabel, geen SEO resultaten en geen conversies door mobiele gebruikers. Daarom hebben wij standaard alle whitelabels voorzien van een responsive framework. Het is zelfs mogelijk via onze styler tool een andere header afbeelding speciaal voor mobiel in te zetten!